Volg ons:

Gorsselseweg 41
7437 BE BATHMEN

Tel: 0570-541620
E: info@groenouwe.nl

Openingstijden:
ma-vrij : 7:30-19:00 uur
za : 9:00-17:00 uur

KvK: 54118492

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt. Garage Groenouwe staat voor u klaar en investeert continu in de modernste apparatuur. Bovendien worden monteurs permanent geschoold. U bent zo verzekerd dat uw auto in goede handen is.

Is uw auto weer toe aan een onderhoudsbeurt? Kiest u voor Garage Groenouwe.
U weet dan zeker dat uw auto van top tot teen wordt gecontroleerd. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid van uw auto en voorkomt u storingen. Bovendien is goed onderhoud gunstig voor het waardebehoud van uw auto.


Bij een Altijd Oké Onderhoudsbeurt komen alle belangrijke onderdelen van uw auto aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Van olie verversen tot vervangen van lucht-, brandstof- en interieurfilter (indien aangegeven door de fabrikant). U weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Helaas is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Gelukkig kunt u dan rekenen op Bovag pechhulp, de pech onderweg service voor bijna heel Europa.

U kunt de Bovag pechhulp pas bij ons aanvragen.

 

Behoud van fabrieksgarantie

Reparatie en onderhoud zijn voor uw auto en voor u als autobezitter van groot belang. Het is een nog veelvoorkomende misvatting dat u verplicht bent voor onderhoud en reparatie naar de merkdealer of naar het bedrijf waar u uw nieuwe auto heeft gekocht te gaan. U kunt zelf kiezen waar u de reparatie laat uitvoeren en welke onderdelen daarbij worden gebruikt; u kunt dus gewoon terrecht bij Garage Groenouwe.

Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijven toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Dit geldt ook tijdens de garantieperiode.

U bent dus voor het garantiebehoud niet verplicht om met uw nieuwe auto terug te gaan naar de merkdealer, maar kunt tussentijds gewoon de service en het vakmanschap van Garage Groenouwe inschakelen. Goed om te weten!