Volg ons:

Gorsselseweg 41
7437 BE BATHMEN

Tel: 0570-541620
E: info@groenouwe.nl

Openingstijden:
ma-vrij : 7:30-19:00 uur
za : 9:00-17:00 uur

KvK: 54118492

Historie

In 1977 besloot Harry Groenouwe om een eigen autobedrijf te beginnen en richtte hij Garage Groenouwe op. ‘Toentertijd richtte ik me voornamelijk op onderhoud, reparatie en verkoop van auto’s’, zegt Harry. ‘Dat was nog in de tijd dat auto’s nauwelijks over elektronica beschikten, maar vooral mechanisch aangestuurd werden. Met de komst van de moderne auto’s is er veel veranderd. Een groot deel van de scholing van monteurs wordt tegenwoordig aan elektronica besteed. Toch is de vroegere kennis nooit verloren gegaan bij Garage Groenouwe. Regelmatig komen er klanten bij ons langs voor onderhoud aan hun oldtimer.‘

 

De afgelopen decennia groeide Garage Groenouwe uit van een werkplaats van honderd vierkante meter naar een veelzijdig bedrijf waarvan de modern ingerichte werkplaats en de showroom in totaal 2000 vierkante meter in beslag nemen. Tegenwoordig staan elf medewerkers dagelijks klaar om klanten in een goed onderhouden auto de weg op te sturen. Onder hen ook Harmen Groenouwe, de zoon van Harry en zijn vrouw Willy, die in 2009 het team kwam versterken.

 

Inmiddels kent het merkonafhankelijke familiebedrijf een grote veelzijdigheid aan diensten. ‘We richten ons in de werkplaats op onderhoud en reparatie van alle merken auto’s’, vervolgt Harry. ‘Verder verkopen we zowel gebruikte als nieuwe auto’s en sinds 1993 verhuren we ook trouwauto’s en campers. Daarnaast onderhouden we ook campers, zowel het autogedeelte als de camperopbouw. De meeste bedrijven zijn gespecialiseerd in óf het autogedeelte óf de camperopbouw, maar bij Garage Groenouwe onderhouden en repareren we álle camperonderdelen.’ Het eigen selfservice 24/7 tankstation van het Bathmense bedrijf maakt het plaatje compleet en zorgt er tegenwoordig voor dat Garage Groenouwe zijn klanten op vele gebieden van dienst kan zijn.

,,Harry Groenouwe, Willy Groenouwe en Harmen Groenouwe''